پاسخگوی شما هستیم ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸
پاسخگوی شما هستیم ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸

ظرفیت

ظرفیت  ظرفیت اشاره دارد به توانایی بیمار در انجام دادن تمامی موارد زیر بدون پناه بردن به دفاع های مخرب. • تاب آوردن اضطراب، بدون فراتر از رفتن آستانه اضطراب (تحمل اصطراب)؛ • مشاهده و فهم مبانی زندگی درونی (احساسات، اضطرا

ظرفیت 

ظرفیت اشاره دارد به توانایی بیمار در انجام دادن تمامی موارد زیر بدون پناه بردن به دفاع های مخرب.

• تاب آوردن اضطراب، بدون فراتر از رفتن آستانه اضطراب (تحمل اصطراب)؛
• مشاهده و فهم مبانی زندگی درونی (احساسات، اضطراب، دفاع ها، امیال، ترجیحات و جزء این) توام با شفقت به جای قضاوت (ظرفیت مشاهده خود)؛
• در خود گنجاندن و تاب آوردن احساسات مخلوط و تکانه های متعارض توأم با پذیرش (یعنی بدون دوپاره سازی).

 گفته می‌شود بیمار در درمان در نهایت ظرفیتش پیش می‌رود، اگر درمانگر به او کمک کند تا به وظیفه درمانی متعهد بماند و همزمان زیر آستانه حرکت کند.

ISTDP

با گسترش حوزه تاثیر ISTDP فراتر از محدوده بیماران مقاوم کلاسیک به دست دوانلو، مفهوم ظرفیت، به ویژه ظرفیت تحمل اضطراب، اهمیتی فزاینده یافت. در روش تدریجی ISTDP   ظرفیت‌سازی عمدتاً به طرق زیر صورت می پذیرد:
• مواجهه پیشرونده و گام به گام با مواد و موضوعات اضطراب برانگیز که سبب افزایش تحمل اضطراب می شود.
• خلاصه سازی مفصل و جامع که به افزایش مشاهده خود در بیمار می‌انجامد.
تن هاوه دلابیه و نبورسکی به ویژه ناهمساز کردن دفاع های همساز با ایگو را بخشی از فرآیند بازسازی ظرفیت انطباقی ایگو تعبیر آنها از ظرفیت سازی به شمار می آورند. بیماران به شدت شکننده اغلب به مرحله مقدماتی انسجام بخشی ساختاری برای ظرفیت سازی نیازمندند، حتی پیش از شروع درمان به روش تدریجی.

تفصیل

جنبه ای از ظرفیت که اغلب تلویحاً به آن اشاره می شود اما ندرتاً به تفصیل توصیف شده، عبارت است از توانایی بیمار در تاب آوردن در مقابل اثرات ناهشیار خود، غیظ، گناه، و اندوه، ناهشیار، در جریان تجربه رخنه، ممکن است موجب پریشان حالی شوند، احتمالا به این علت که با احساس پریشانی آموخته شده اند. به همان طریق که مواجهه گام به گام در روش تدریجی درمان، پیوند میان احساسات و اضطراب را از هم می‌گسلد، آمیختگی آن احساسات با احساس پریشانی را نیز از میان می‌برد و ظرفیت بیمار را برای تحمل آن احساسات می سازد.



نیاز به مشاوره حضوری در این خصوص دارید ؟!

اگر در این خصوص نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج و یا با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید .



نیاز به ویزیت یا مشاوره در منزل دارید؟

اگر ترجیح می دهید که مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید .



نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp , IMO , Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید


نظرات