پاسخگوی شما هستیم ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸
پاسخگوی شما هستیم ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸

انواع خشم

انواع خشم چارلز اسپیلبرگر خشم رابه دو نوع تقسیم کرد : 1- خشم معطوف به درون : خشمی که انسان آن را تجربه یا تحمل می کند اما آن را آشکار نمی کند.  2- خ‌شم معطوف به برون : خشمی که فرد آن را آشکار می کند و نشان می دهد.  پرخاش

انواع خشم

چارلز اسپیلبرگر خشم رابه دو نوع تقسیم کرد :

1- خشم معطوف به درون : خشمی که انسان آن را تجربه یا تحمل می کند اما آن را آشکار نمی کند. 

2- خشم معطوف به برون : خشمی که فرد آن را آشکار می کند و نشان می دهد. 
پرخاشگری، رفتار یا واکنشی است که با هدف تهدید و یا صدمه زدن به خود یا
دیگري (به صورت کلامی مثل دشنام دادن و یا به شکل جسمی مانند کتک زدن و هل دادن) همراه باشد.

 پرخاشگري به دو شیوه بروز می کند : 

1- پرخاشگری وسیله ای : در این شیوه، از پرخاشگری به عنوان روشی برای ارضای سایر انگیزه ها استفاده می شود. مثلاً ممکن است که فرد از تهدید کردن استفاده کند تا دیگران را به انجام دادن خواسته های خود وادار کند و یا برای جلب توجه دیگران از پرخاشگری استفاده نماید. 

2- پرخاشگری خصمانه : از این شیوه پرخاشگری با هدف صدمه زدن به دیگري استفاده می شود.

پیامدهاي پرخاشگری

1- تأثیر بر ارتباطات بین فردی : رفتار پرخاشگرانه می تواند باعث رنجش دوستان، اعضاء خانواده و اطرافیان شود، باعث طرد شدن و انزوای فرد پرخاشگر شود و همچنین می تواند
منجر به قطع ارتباط (موقت یا دائم) گردد. 
بنابراین پرخاشگری می تواند روابط ما را با دیگران مختل کند.

2- تأثیر بر روی جسم و بدن : فرد پرخاشگر دچار فشار خون بالا می گردد، تپش قلب پیدا می کند، بدنش خصوصاً عضلات چهره و صورتش برافروخته و قرمز می شود، تنفسش سطحی و تند می شود، دچار انقباض عضلات می شود. همچنین کلی از انرژی های نهفته و ذخیره بدنش را در این وضعیت و حالت از دست می دهد، در حالی که این انرژی ها می توانستند در جهت سازندگی بهینه مصرف شوند. فرد پرخاشگر در درازمدت ممکن است به اختلالات قلبی- عروقی مبتلا شود. 

3- تأثیر بر ذهن : پرخاشگری باعث ناراحتی و آشفتگی فکری، اشتغال ذهنی، نداشتن تمرکز، دقت و توجه می شود. پردازش اطلاعات در ذهن مختل می شوند و امکان تفکر
منطقی و عقلانی، استدلال و ارزیابی واقع بینانه بسیار ضعیف می شود. 

4- تأثیر بر خانواده: پرخاشگری باعث آزار کودکان، همسر یا خواهر- برادرها، والدین و اختلالات خانوادگی، کدورت، کینه و انتقام جویی می شود. 

5- ایجاد آسیب های روانی، رفتاری و اجتماعی: پرخاشگری می تواند باعث فرار از خانه، اعتیاد، افسردگی، اضطراب، ترس های مرضی و بیمارگونه شدید، طلاق، بزهکاری، اخراج از کار، خودکشی، قتل، تخریب اموال و سایر رفتارهای جنایی شود.



نیاز به مشاوره حضوری در این خصوص دارید ؟!

اگر در این خصوص نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج و یا با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید .



نیاز به ویزیت یا مشاوره در منزل دارید؟

اگر ترجیح می دهید که مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید .



نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp , IMO , Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید


نظرات