پاسخگوی شما هستیم ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸
پاسخگوی شما هستیم ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸

عقده ی حقارت

عقده ی حقارت  در دیدگاه آدلری، تکانه های جنسی از جایگاه مرکزی ای که در نظریه ی فروید داشتند، برخوردار نیستند. به عقیده ی آدلر، مشکلات جنسی نشان‌دهنده ی جنبه ی دیگر مفهومی است که او آن را عقده ی حقارت نامید.

عقده ی حقارت 

در دیدگاه آدلری، تکانه های جنسی از جایگاه مرکزی ای که در نظریه ی فروید داشتند، برخوردار نیستند. به عقیده ی آدلر، مشکلات جنسی نشان‌دهنده ی جنبه ی دیگر مفهومی است که او آن را عقده ی حقارت نامید.

افرادی که تماس اندکی با بیرون دارند یا بدون هیچ تماسی خودشان را به خانواده محدود می‌کنند، دچار محدودیت در علایق سالم جنسی و ارتباطی می‌شوند. بنابراین، حسی از حقارت ایجاد می شود و چنین افرادی در بزرگسالی گرایش دارند تا از طریق دلبستگی به دیگرانی که می‌توانند بر آنها مسلط شوند، به برتری دست یابند. آدلر عوامل فراوان دیگری را در زندگی خانوادگی توصیف کرد که می‌توانند احساسات حقارت را در افراد به وجود آورند. برای مثال این باور که فرد به لحاظ عقلانی مشکلاتی دارد، می تواند به احساس حقارت منجر شود و شخصی که محیط خانه اش به هر شکلی تضعیف کننده است نیز مستعد احساس حقارت است. در واقع، آدلر بر این باور بود که چون کودکان کوچک و ضعیف هستند و در مقابل بزرگسالان و خواسته‌های آنها قرار دارند، احساسات حقارت در دوران کودکی اجتناب ناپذیرند. آدلر به شیوه های برخورد افراد با احساس حقارت علاقمند بود.

 رسمیت شناخته شدن و برتری

او اصطلاح جبران را برای توصیف مکانیزمی به کار برد که به موجب آن افراد برای به رسمیت شناخته شدن و برتری تلاش می کنند. میل به جبران تا زمانی که افراد را برای رسیدن به استعدادهای خود برمی انگیزاند. سالم تلقی می‌شود. زمانی که افراد نتوانند به طور موفقیت آمیزی از جبران استفاده کنند، عقده ی حقارت به وجود می‌آید. آدلر معتقد بود که همه ی ما در برخی از حوزه‌های زندگی خود برای برتری تلاش می‌کنیم و این تلاش ما را به سمت پیشرفت و کمال بازمی گردد بر می انگیزاند.



نیاز به مشاوره حضوری در این خصوص دارید ؟!

اگر در این خصوص نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج و یا با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید .



نیاز به ویزیت یا مشاوره در منزل دارید؟

اگر ترجیح می دهید که مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید .



نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp , IMO , Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید


نظرات