پاسخگوی شما هستیم ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸
پاسخگوی شما هستیم ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸

ترک یا قطع داروهای آرامبخش و ضد اضطراب

ترک یا قطع داروهای آرامبخش و ضد اضطراب قطع ناگهانی این مواد می‌تواند موجب بروز بیش‌فعالی دستگاه عصبی خودمختار یا دستگاه سمپاتیک شود که خود می تواند موجب بروز علائمی چون تعریق، افزایش فشار خون، افزایش لرزش دست، بی خوابی، ته

ترک یا قطع داروهای آرامبخش و ضد اضطراب

قطع ناگهانی این مواد می‌تواند موجب بروز بیش‌فعالی دستگاه عصبی خودمختار یا دستگاه سمپاتیک شود که خود می تواند موجب بروز علائمی چون تعریق، افزایش فشار خون، افزایش لرزش دست، بی خوابی، تهوع یا استفراغ، توهم یا خطای ادراکی گذرا، اضطراب و تشنج تونیک کلونیک شود.

همچنین، در صورت قطع این گونه داروها بعد از یک دوره وابستگی طولانی مدت و زیاد احتمال سایکوز، دلیریوم، کولپس یا روی هم افتادن و به هم چسبیدن عروق یا رگها و و ریه و در نهایت مرگ وجود دارد. به طور نمونه، مصرف روزانه ۱۰ تا ۲۰ میلی گرم بنزودیازپین ها به مدت یک ماه نیز هنگام قطع مصرف می تواند سندرم ترک ایجاد کند.

نشانه های ترک

نشانه های ترک معمولاً دو تا سه روز پس از قطع دارو شروع می شوند. معمولاً مصرف روزانه ۵۰ میلی گرم دیازپام می تواند تشنج را در شخص ظاهر سازد. همچنین، کسانی که در حدود ۴۰۰ میلی گرم فنوباربیتال در روز مصرف کنند، ممکن است هنگام ترک نشانه های حقیقی را نشان بدهند. اما مصرف روزانه بالاتر ۸۰۰ میلی گرم منجر به بروز دلیریوم، توهم و تشنجات مکرر خواهد شد. به علاوه، به دلیل ضعف تنفسی ناشی از باربیتورات ها، مصرف مقادیر بالای آنها بسیار خطرناک و کشنده می‌باشد و خودکشی های عمدی با این داروها شایع می‌باشند. مسمومیت با مقادیر زیاد باربیتورات ها منجر به اغما، وقفه تنفسی، نارسایی قلبی - عروقی و مرگ می‌شود. اختلالات وابسته به داروهای  رخوت زا، خواب آور یا ضد اضطراب در DSM-IV-TR عبارتند از :

  • - وابستگی، سو مصرف، مسمومیت و علایم ترک داروهای رخوت زا، خواب آور یا ضداضطراب
  • - دلیریوم مسمومیت، دلیریوم ترک داروهای رخوت زا، خواب آور یا ضداضطراب 
  • - زوال عقل پایدار ناشی از مصرف طولانی مدت داروهای رخوت زا، خواب آور یا ضد اضطراب
  • - اختلال سایکوز ناشی از مصرف داروهای رخوت زا، خواب آور نیازی به همراه با هذیان و یا توهم اختلال خلقی ناشی از یا اضطراب همراه با هذیان و یا توهم.
  • - اختلال خلقی ناشی از داروهای رخوت زا، خواب آور یا ضد اضطراب.
  •  - اختلال اضطراب ناشی از داروهای رخوت زا، خواب آور یا ضداضطراب
  • - کژکاری جنسی ناشی از داروهای رخوت زا، خواب آور یا ضد اضطراب
  • - اختلال خواب ناشی از داروهای رخوت زا، خواب آور یا ضداضطراب



نیاز به مشاوره حضوری در این خصوص دارید ؟!

اگر در این خصوص نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج و یا با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید .



نیاز به ویزیت یا مشاوره در منزل دارید؟

اگر ترجیح می دهید که مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید .



نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp , IMO , Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید


نظرات